Вопросы-ответы Интервью Все записи

10 ...

Сироватко Олег, пользователь 1ua
Олег Сироватко
Тема: Подяка та справи на тему приємного! :)
http://1ua.com.ua/i7...>Лілія, сайт (домен) зареєстрований 29.11.06р, тобто в 2016 році буде 10-та річниця. Сервер розміщений в Німеччині. Можливо інша цікава інформація буде Вам корисною за посиланням http://pr-cy.ru/a/1u...

22 января 2015

Зятик-Сапеляк Надія, пользователь 1ua
Надія Зятик-Сапеляк
Хай Новий рік з добром до Вас прийде, Бажаю здоров'я, добра і надії, Хай в новому році збудуться мрії, А святкова колядка на Різдво Христве Дарує вам Віру, Надію й Любов!Фото на форумеhttps://1ua.com.ua/s...>

2 января 2014

Сироватко Олег, пользователь 1ua
Олег Сироватко
Науковці назвали енергокультури, що будуть особливо продуктивними на землях України (Агравері)

1 ноября 2014

Зятик-Сапеляк Надія, пользователь 1ua
Надія Зятик-Сапеляк
Дякую за довіру.   Фото на форумеhttps://1ua.com.ua/s...>

28 апреля 2014

Сироватко Олег, пользователь 1ua
Олег Сироватко

Цікавий лист до мене потрапив на скриньку, вирішив поділитись з вами, опублікувавши його:


Міністерство аграрної політики сьогодні заявило , що можуть перекрити недостачу російського газу за рахунок роботи біогазових установок , які перетворюють гній та рослинні відходи в метан. Але ми за роки незалежності від здорового глузду успішно вирізали худобу і у нас просто немає стільки гноївки! Крім того , метан можна отримувати не тільки з гною і сланців , але і за допомогою метанатора , винайденого і апробованого Львівським винахідником Олександром Єкимовських ще в 2012 . http://rus.yekimovsk...>Http://rus.yekimovskikh.com Його метанатор дозволяє отримувати дешевий метан з вуглекислого газу і води . Вуглекислий газ виділяється при бродінні і горінні. Його метанатори, встановлені на спиртових і винних заводах, у труб котелень, дали б можливість , дійсно , відмовитися від російського газу. Тим більше , що свого газу для населення і котелень Комуненерго вистачило б, якби використовували його , апробовані ще 10 років тому , дешеві насадки на газові пальники , що економлять від 30 до 50 % газу ! http://ricolor.org/e...>http://ricolor.org/e... Все це було випробувано і заактовано .
Але для того , щоб впроваджувати його винаходу в промислових масштабах , українські держчиновники звично хочуть від автора 50 % відкат. Ви знаєте , колись мій Дніпропетровський ДНПЦ «Еко- Синтез» , працював на таких умовах з тодішнім господарем Дніпропетровщини Павлом Лазаренком. Він нам забезпечував наряди на недороге обладнання і будматеріали на підприємствах СРСР , за що ми повинні буди перераховувати Дніпропетровському об'єднанню агропідприємств протягом 3 років 18 % від прибутку , який нам платили колгоспи зі свого прибутку , отриманого в результаті експлуатації наших безвідходних комплексів ! Це були десятки мільйонів нашому ДНПЦ і мільйони для об'єднання, які він пускав на пілйом Юр'ївського району! Весь світ знає, що Лазаренко найбільшій український коррупціонер! Але ж це було 18 % від нашої прибутку і не йому в кишеню , а Юр'ївському району! А тут 50 % від прибутку підприємства і не Державі, а люстрованому державному чиновнику ! А де у нормального українця мільйони? Не даси - не дають санкції на впровадження . Якщо пальники Єкимовських ще зміг напівлегально впровадити на одному з цукрозаводів Порошенко, то метанатори так і не пробив! , http://www.interlit2...>http://www.interlit2... !
Хотілося б дізнатися у Порошенка, Ляшка, Гриценка та Богомолець - людей, яких позвав Народ, і всіх , хто це прочитає - хто більш потрібен Державі - винаходи Єкимовських чи вся ця зграя державних чиновників , яких , окрім особистої наживи , нічого не цікавить ? Чому у нас люстрацією та боротьбою з коррупцією займаються дошкільнята, а Ляшко воює з ординцями, хоч це більш пристало б колишньому і майбутньому Міністру Оборони Гриценко? Чому Міністерство охорони здоров'я, як і при Богатирьовій зовуть Міністерством Похорону надій?
Майдан проганяє з трону пРезидентів і їх кодло! Чому ж на їх місце приходить нове кодло? Де Закон, який би дозволив нам обирати Людину, а не кота у мішку і мати вплив на обранців завжди, а не тільки під час виборів?
к.т.н.Володимир Сиротенко(Вербицький)
Праправнук автора « України» Пантелеймона Куліша( він всиновив в 1848 свого племінника, мого прадіда Григорія Миколайовича Куліша).
Правнук автора перших рядків «Ще не вмерли України ні слава, ні воля» Миколи Вербицького-Антіоха
Онук автора «За Україну, за її долю» Миколи Вороного
Син майора Червоної армії Василя Сиротенко, який в 1945 врятував від Сибіру Карела Войтиллу, а в 1996 був викинутий на 70 гривневу пенсію за участь разом з Героєм Соціалістичної праці, другом академіка Янгеля, ректором Дніпропетровського Держуніверситету академіком Володимиром Прісняковим у створенні лівоцентристського об’єднання «Батьківщина». Помер у 2006 почесним громадянином міста Армавір. Особисто Путін по поданням воєнних років присвоїв йому звання полковника російської армії. Викладав Історію раннього середньовіччя до останнього дня життя.
Я У тому Житті, в тій країні був провідним спеціалістом Союзу в галузі безвідходної сільгосппереробки. Впроваджуючи свої винаходи та розробки облітав-об'їздив весь СРСР від Калінінграду до Петропавловськ-Камчатського. Коли Союзу не стало, створив міжвузівський агроконсорціум «КаТеТ»(кадри, техніка технологія) і створював ці комплекси в колгоспах та радгоспах України. Після того, як «нічною конституцією» вони були знищені, викладав. Маю15 авторських свідоцтв на винахід СРСР і 1 патент України. Написав навчальні посібники - «М'ясна справа», «Молочне діло», «Товарознавство. Повний курс », «Живность для твого подворья». Після виходу на пенсію пишу книги в області мемуарної біографістики: 1. «Незнакомый Вам Тарас Шевченко и его побратими-аристократы» ISBN 978-1-4475-6293-1. «Незнайомий Тарас Шевченко» ISBN 978-1-4477-7796-0 (укр.) 2. «Легендарные напитки наших предков» ISBN 978-1-4475 -3074-9. 3. «Забуті імена» ISBN 978-1-4477-0682-3. «Таємниці наших гімнів» ISBN 978-1-291-43757-7( історія створення Марсельєзи, Польського та Українського гімнів). Шлю ці книжки безкоштовно по запитам бібліотек Маю більше 1000 публікацій у ЗМІ Білорусі, Ізраїлю, Канади, Польщі, Росії та США (можна перевірити на будь-якому пошуковикові, набравши «Сиротенко (Вербицький)»

6 июня 2014

Багрій Михайло, пользователь 1ua
Михайло Багрій

Фото на форумеhttps://1ua.com.ua/s...>

4 июня 2014

Сироватко Олег, пользователь 1ua
Олег Сироватко
Фото на форумеhttps://1ua.com.ua/s...>

25 мая 2014

Сироватко Олег, пользователь 1ua
Олег Сироватко
СБУ обнаружила "25" кадр в сюжетах российских телеканалов об Украине (Телеграф)

20 мая 2014

Сироватко Олег, пользователь 1ua
Олег Сироватко
Независимые наблюдатели из России не признали "референдум" сепаратистов (Цензор.Нет)

16 мая 2014

Сироватко Олег, пользователь 1ua
Олег Сироватко
Фото на форумеhttps://1ua.com.ua/s...>

20 апреля 2014


10 ...




  Закрыть  
  Закрыть